Wordt uw eigen energieleverancier

Vraag offerte

ga voor echte groene energie

Indien ook u benieuwd bent naar het effect van een zonnepaneel op uw pand dan informeren wij u graag. De panelen welke wij hebben geselecteerd hebben een scherpe prijs en worden door ons zelf bij u geplaatst. Door te kiezen voor zonnepanelen op uw dak maakt u de enige juiste keuze voor groene energie.

goede rendementen

De opbrengst van zonne panelen of PV panelen is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is het van belang dat de orientatie van de panelen gunstig is, het meest ideaal is Zuid, maar ook op Oost en West zijn rendementen van 85% nog haalbaar.

Lage investering

Door de lage prijzen is het zeer interessant om NU te kiezen voor zonnepanelen. De zelf opgewekte stroom is goedkoper dan de stroomprijs welke uw energieleverancier aan u berekent. Eigen zonne energie is namelijk ca. 40% goedkoper dan netstroom. Daarbij is het ook duurzamer EN is deze stroomprijs voor in elk geval 15 jaar vast!! De levensduur van de panelen is zeker 35 jaar met 25 jaar vermogensgarantie.
Neem contact op met ons voor de laatste prijzen.
Indien bij u de vonken over springen en u uw eigen zonne energie kunt opwekken stuur dan een mail naar [email protected] en wij nemen contact met u op of bel zelf naar 06-14997299
© Copyright 2018 - Nibro Installaties - Alle rechten voorbehouden
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring Nibro Installaties
phoneenvelopelocation-arrowsunlicensechart-bars